Christie van Kleef

profielfoto-4463

Secretaresse Praktijk

Mijn naam is Christie van Kleef , ruim negen jaar werkzaam in de praktijk en ik ben een van de twee secretaresses.Als geboren en getogen “Elsterse” ken ik veel mensen die ik regelmatig aan de balie terug zie.Ik ben getrouwd, moeder van een dochter en een zoon en een super trotse oma van twee prachtige kleinzoons, waarmee ik naast mijn werk heerlijk druk ben.

Persoonlijke drive

Mijn persoonlijke drive is dat ik graag met mensen omga. Het is leuk om dienstverlenend, probleem oplossend  en servicegericht bezig te zijn en als schakel tussen cliënten en collega’s te fungeren. Het beantwoorden van vragen over fysiotherapie, preventie of steunkousen is slechts een deel van mijn taken. De diversiteit aan de te regelen zaken maakt dat ik me  als een spin in het web voel, Het blijft een uitdaging om de werkzaamheden op een zo klantvriendelijke maar ook zo efficiënt mogelijke wijze in te richten, opdat zowel cliënten als de praktijk hier baat bij hebben. Weten wat er speelt in de praktijk maakt dat ik onze cliënten optimaal behulpzaam kan zijn en mijn collega’s werk uit handen kan nemen.

Aanwezig

 

dinsdag         13.00-18.00 uur

woensdag      9.00-16.00 uur

donderdag    13.00-18.00 uur